Voordeuren in Twente professioneel laten plaatsen


Plan Kozijn is dé specialist op het gebied van het leveren en het monteren van de mooiste en de beste voordeuren van Twente. Wij plaatsen
de voordeuren spoedig en vakkundig bij bestaande woningen en nieuw te bouwen huizen. Daarbij garanderen we te allen tijde een goede prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke service.

Kwalitatieve en isolerende aluminium en kunststof voordeuren

De voordeuren van Plan Kozijn worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium of kunststof. De deuren zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. Bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor deuren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Omdat huisdeuren relatief zware elementen zijn, zorgen wij dat de deuren voorzien zijn van de nodige deurprofielen. Daarnaast is het belangrijk dat uw voordeur goed sluit om tocht en warmteverlies te voorkomen. Wij werken alleen met de meest vooraanstaande merken als Schüco, zodat u bij ons altijd het beste in huis haalt. Onze voordeuren vanuit Hengelo zijn zeer isolerend en ook het glas in de deur bestaat uit het isolerende HR++ glas.

Onderhoudsarme en goed passende huisdeuren

U hebt de keuze om de huisdeuren te laten fabriceren in een naar binnen of naar buiten draaiende uitvoering. Onze voordeuren in Twente hebben geen onderhoud nodig, waardoor schilderen niet meer nodig is. Bovendien kan eventueel vuil makkelijk verwijderd worden. Een groot voordeel is dat u bij ons niet per se hoeft te kiezen voor kozijnen in de standaardkleur crèmewit. Kies uit diverse kleuren en maak een mooi passend geheel van uw huis en uw nieuwe voordeur.

Wilt u meer informatie over onze voordeuren in Twente? Bel naar 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl. Via deze weg maakt u eveneens uw vrijblijvende afspraak. Langskomen in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo is natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk de brochure:

Deurmodellen Brochure