Tuindeuren in Twente vakkundig laten plaatsen

Bij Plan Kozijn bent u aan het juiste adres voor de mooiste en de beste tuindeuren van Twente! Wij leveren en plaatsen de deuren snel en vakkundig in heel Twente. Met onze bijna 20 jaar ervaring (sinds 1997) staan we garant voor kwaliteit, een uitstekende service en scherpe prijzen.

Kwalitatieve en isolerende aluminium en kunststof deuren

Plan Kozijn is gespecialiseerd in tuindeuren plaatsen. Onze deuren zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof of aluminium. Daarnaast zijn al onze producten voorzien van het KOMO-keurmerk. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteitseisen. Een goede isolatie vinden wij een must voor elke tuindeur. Wanneer deuren niet goed sluiten, treedt er tocht op en dus warmteverlies. Om u deze kwestie te besparen werken wij alleen met de meest vooraanstaande merken als Schüco. Zo haalt u enkel de beste tuindeuren in huis. Bovendien zijn onze huisdeuren zeer isolerend en voorzien van het isolerende HR++ glas.

Onderhoudsarme en matchende achterdeuren

Onze tuindeuren in Twente zijn onderhoudsarm. Schilderen is hierdoor niet meer nodig en eventueel vuil kunt u eenvoudig verwijderen. Wilt u van uw huis en uw nieuwe tuindeur een mooi passend geheel maken? Geen probleem! Onze kozijnen zijn leverbaar in diverse kleuren. Een kozijn in de standaardkleur crèmewit is dus niet per se nodig.

Wilt u één van onze tuindeuren in Twente laten plaatsen? Bel naar 074-2501328 of mail naar info@plan-kozijn.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo.

Bekijk de brochure:

Tuindeuren Brochure