Schuifpui vakkundig laten plaatsen in Hengelo

Wilt u een schuifpui in Hengelo en omgeving laten plaatsen? Bij Plan Kozijn bent u aan het juiste adres. Wij leveren en monteren al sinds 1997 kunststof en aluminium schuifpuien in heel Twente. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u bij ons verzekerd van de beste kwaliteit, een uitstekende service en scherpe prijzen.

Goede en kwalitatief hoogwaardige schuifpuien

Een schuifpui neemt over het algemeen vaak uw gehele achtergevel in beslag. Omdat u natuurlijk wilt dat uw gevel er aan de achterzijde netjes uitziet, raden wij aan om voor een goed en kwalitatief hoogwaardig product te kiezen. En op dat gebied staat Plan Kozijn te allen tijde voor u klaar: bij ons kunt u terecht voor een kwaliteitsproduct met een uiterst scherpe prijs. Bovendien kunt u ons met onze meer dan 10 jaar lange ervaring vakkundig uw schuifpui laten plaatsen. Onze schuifpui in Hengelo is voorzien van een inbraakvertragend beslag en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Opnieuw schilderen is daardoor niet nodig.

Isolerende schuifdeuren met keurmerk

Onze kunststof en aluminium schuifpuien voldoen aan de strengste keuringsdiensten en zijn voorzien van het KOMO-keurmerk. De isolatiewaarde van het glas speelt een belangrijke rol bij het warmte isolerend maken van uw schuifpui. Om die reden worden onze schuifpuien standaard geleverd met HR++ glas. Dit glas bevat een argon gasvulling, waardoor het een goede isolerende werking heeft. U zult dit zeker terugzien in de stookkosten!

Bent u benieuwd wat wij voor uw schuifpui in Hengelo en omgeving kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op door te bellen naar 074-2501328 of door het contactformulier op deze website in te vullen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de W. de Clercqstraat 35 in Hengelo.


Bekijk de brochure: