Gevelbekleding vakkundig laten plaatsen in Hengelo

Wilt u uw huis voorzien van duurzame kunststof gevelbekleding in Hengelo of omgeving? Plan Kozijn staat voor u klaar om de gewenste bekleding voor uw gevel te realiseren. Al 10 jaar werken wij met de allerbeste materialen en garanderen wij topkwaliteit tegen een scherpe, concurrerende prijs.

Duurzame en milieuvriendelijke oplossing

Kunststof gevelbekleding is een duurzame en milieuvriendelijke oplossing om uw huis netjes af te werken. De bekleding is toepasbaar op gevels, dakranden, boeien en goten. Het duurzame en het milieuvriendelijke karakter komt door een aantal grote voordelen van kunststof ten opzichte van hout. Zo is er voor kunststof geen houtkap nodig, is kunststof kleurvast, is kunststof gemaakt van een sterk materiaal en heeft het materiaal een goede isolatie. Hierdoor hoeft u niet meer te schilderen, geen onderhoud te plegen en minder te stoken. We maken de bekleding op maat en brengen deze vakkundig op uw woning aan.

Gevelbekleding met een houten uitstraling

Onze kunststof gevelbekleding in Hengelo is niet te onderscheiden van echt hout. De producten kunnen namelijk uit een houtstructuur geleverd worden. De kunststof delen zijn daarnaast in allerlei kleuren leverbaar. Bij Plan Kozijn vindt u voor elke woning een geschikte kunststof gevelbekleding. Kom gerust eens langs in onze showroom in w. de Clercqstraat 35 in Hengelo om inspiratie op te doen.

Wilt u uw huis van een kunststof gevelbekleding in Hengelo of omgeving laten voorzien? Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Contact opnemen kunt u doen door te bellen naar 074-2501328 of door het contactformulier op deze website in te vullen. We helpen u graag verder.

Bekijk de brochure: